Προϊόντα
Το καλάθι σου

Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Ο Δρόμος της Ευτυχίας (Φύλλα Πορείας IV)

Ο Δρόμος της Ευτυχίας (Φύλλα Πορείας IV)
SALE -10 % Εξαντλήθηκε
Ο Δρόμος της Ευτυχίας (Φύλλα Πορείας IV)
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός: BG-97-0011
πρόλαβε την προσφορά
ημέρες
ώρες
λεπτά
δεύτερα
20,03 EUR
22,26 EUR
Χωρίς ΦΠΑ: 18,90 EUR
Πλήρωσε σε 3 άτοκες δόσεις με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
Αγόρασε τώρα. Πλήρωσε αργότερα με Klarna.

Περιγραφή

Δεν πιστεύω πως υπάρχει
 
ένας µόνο δρόµος για την ευτυχία.
 
Κι αν υπάρχει, εγώ δεν τον ξέρω.
 
Αλλά και να τον ήξερα,
 
δεν νοµίζω πως θα µπορούσα
 
να τον περιγράψω σ' ένα βιβλίο.
 
«Σε προσωπικό επίπεδο, πάντα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος. Θυμάμαι, όμως, ότι κάποτε επέκρινα τον εαυτό μου γιατί σ' ένα ρεπορτάζ είχα παραδεχτεί αυτή μου την επιθυμία. Για μένα (και για όλον τον κόσμο, ίσως), το να λες: ʽʽΘέλω να είμαι ευτυχισμένοςʼʼ ισοδυναμεί με το να διεκδικείς δίπλωμα βλακείας και αφέλειας.»
 
 
Η αυτονομία, ο έρωτας, ο πόνος, η ευτυχία και η πνευματικότητα είναι οι πέντε δρόμοι τους οποίους χαράζει ο Μπουκάι στον χάρτη που οδηγεί στην ολοκλήρωση και τη συνειδητοποίηση του ανθρώπου. Πέντε διαδρομές που θα πρέπει ο καθένας μας να διανύσει μέσα από προσωπικές εμπειρίες και με τον δικό του τρόπο.
     Χρησιμοποιώντας πάντα το γνώριμο, διαφωτιστικό και συχνά διασκεδαστικό του ύφος, ο δημοφιλής αργεντινός ψυχίατρος καταπιάνεται σε αυτόν τον τέταρτο «Δρόμο» με την αναζήτηση της ευτυχίας και προειδοποιεί: «Η αναζήτηση της ευτυχίας δεν είναι απλώς δικαίωμα ορισμένων. Είναι, κατά τη γνώμη μου, φυσική υποχρέωση όλων».

 

Χαρακτηριστικά:

  • Συγγραφέας: ΜΠΟΥΚΑΪ ΧΟΡΧΕ
  • Μετάφραση: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΠΟΥΛΟΥ
  • Εκδόθηκε: 22/07/2011
  • ISBN: 978-960-8397-45-3
  • Σελίδες: 256
Ετικέτες: Βιβλία